Callant wordt top 10 partner van KRC Genk

3 oktober 2023 | Algemeen

“Sport zit én blijft in ons DNA!”

Als top 10 partner van KRC Genk zet verzekeringsmakelaar Callant ook in de Limburgse regio zijn sportieve DNA extra in de verf. Een marketingstrategie die ondernemer en CEO Peter Callant al jaren succesvol toepast in zijn organisatie dat intussen met 3 fysieke kantoren (Oostkamp, Antwerpen en Geel) uitgroeide tot één van de grootste verzekeringsmakelaars in België. 

Sinds de start van dit seizoen heeft KRC Genk met verzekeringsmakelaar Callant Insurance & Financial Advice een nieuwe sponsor en tevens verzekeringsmakelaar gevonden. Callant staat al jaren bekend als de #sportiefstemakelaar en dat is niet gelogen. “Al vele jaren zijn we de belangrijkste makelaar van het land voor sportclubs en sportfederaties. Door verschillende sporten te ondersteunen, blijven we in contact met onze klanten. Sport zorgt voor verbinding en brengt mensen samen.”

“Investeren in (top)sport zorgt voor verbinding en brengt mensen samen. Eén van de speerpunten van onze hospitalitywerking naar klanten en partners toe”, stelt Peter Callant.

Callant is een schoolvoorbeeld van sportsponsoring 3.0 en wil met dit partnership het imago van #sportiefstemakelaar verder kracht bijzetten. Samen met nog andere sponsordeals wil Callant:

  • Converseren over sport en sport faciliteren in de bedrijfscultuur
  • Belevenissen aanbieden aan klanten en medewerkers
  • Terugverdieneffect genereren door het verzekeren van de gesponsorde en hun sponsors

“Samen met en dankzij KRC Genk willen we onze naamsbekendheid in de Limburgse regio verder uitbreiden en krijgen we toegang tot een breder netwerk. Dit moet ons helpen op ons overnamepad in Limburg maar ook om ons kantoor in de Kempen verder uit te bouwen.”

Sport op het werk

We houden onze teams graag kerngezond. Daarom stimuleren we onze medewerkers om te sporten. Sportactiviteiten in de werksfeer dragen bij tot een leuke werksfeer en energie om elke dag voluit te gaan. Bovendien ontvingen we dit voorjaar het label ‘Sportbedrijf’. Een erkenning die sinds vorig jaar door Sport Vlaanderen wordt uitgereikt aan bedrijven die hun medewerkers aanzetten tot sporten en bewegen.

Net als uw favorieten voetbalploeg goed verzekerd door het het leven als persoon of organisatie?

Callant verzekert graag uw auto, uw fiets, uw gezin, uw bedrijf, uw toekomst, …. Neem een kijkje op onze website voor al uw vragen omtrent verzekeringen of financieel advies.

Lees ook via: