Oplossingen voor syndici

Callant maakt uw werk als syndicus of rentmeester makkelijker. Dat doen we met een complete oplossing voor verzekeringen en gebouwenbeheer. Indien u dat wenst, maakt u daarbij gratis gebruik van de digitale beheertool Keypoint.

Advies nodig? Contacteer ons

Meer dan alleen een optimaal verzekeringspakket

Bij Callant hebben we uw noden als moderne syndicus glashelder in kaart gebracht. Met daarbovenop nog eens 30 jaar ervaring als onafhankelijk makelaar, kunnen wij u een totaalservice aanbieden die veel verder gaat dan een standaard gebouwenpolis. Binnen ons exclusief concept Callant Building zijn we steeds op zoek naar partnerships met uitblinkers onder de syndici.

Interesse om samen te werken? Dit kunnen wij u aanbieden:

  • Voorwaarden Building ‘Alle risico’s behalve’ – modulair
  • Eerstelijnsbijstand op het vlak van beheer van contracten en de opvolging van schades
  • Eigen accenten in het uitwerken van schaderegelingsprocedures
  • Transparant en tijdbesparend gebouwenbeheer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Jan Janssen, Specialist Syndici bij Callant

Tevreden klanten

Slimme oplossingen voor efficiënt gebouwenbeheer

Bij Callant hechten we veel waarde aan duurzame langetermijnrelaties. Callant is ook voor u een betrouwbare partner vanaf de opmaak van de offerte tot de realisatie van uw polis en de afhandeling van schade. Bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrokkenheid staan centraal in onze dienstverlening. Wij denken steeds opbouwend met u mee in functie van 360° gemoedsrust.

Minder administratie, snellere afhandeling van schade

Als syndicus beheert u een waaier aan huizen, residenties en appartementen. Vaak staat u in contact met honderden of zelfs duizenden eigenaars. Met een uniforme werkwijze in het belangrijkste deel van dat proces, het schadebeheer, verlichten wij de administratie van uw beheerders. Dankzij kortere doorlooptijden en bijstand van onze specialisten Building wint iedereen tijd en worden schades voortaan sneller en transparanter afgehandeld.

Daarom kiest u voor Callant Verzekeringen

Met een 360° oplossing op maat van uw noden als syndicus, denken we veel verder dan enkel een ruim en voordelig verzekeringspakket.

Vastgoed zorgeloos beheren en verzekeren

Wij ontzorgen u met één click.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.