Verzekeringen voor zelfstandigen

Als zelfstandige hebt u nood aan een verzekeringsmakelaar die u objectief en persoonlijk advies geeft over uw risico’s en financiële toekomst. Aan ons hebt u een partner die u niet alleen informeert maar ook 360° met u meedenkt.

Maak een afspraak

Verzekeringen voor elke zelfstandige ondernemer

Of u nu actief bent in een vennootschap of u bent zaakvoerder van een eenmanszaak: wij helpen graag mee om uw zaak te beschermen door uw bedrijfsrisico’s perfect af te dekken. Eerst maken we samen een grondige analyse van uw huidige verzekeringen, elimineren we eventuele dubbele dekkingen en pakken we lacunes aan waar u misschien niet aan had gedacht.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.

Jan Janssen, Specialist Syndici bij Callant

Tevreden klanten

Digitale makelaar met een persoonlijke dienstverlening

Uw verzekeringsdossier volgen we nauwgezet op. Eén keer per jaar zitten we fysiek samen rond de tafel, bekijken we of uw polissen nog actueel zijn en sturen we bij waar nodig. Een schadegeval? Dan bewijst uw makelaar pas echt zijn waarde. Hij of zij bijt zich vast in uw dossier en regelt alle besognes voor u.

Een waaier aan verzekeringen voor zelfstandigen

Elke zelfstandige in eender welke sector kan bij ons terecht voor het volledig plaatje aan professionele verzekeringen op maat. Door onze schaalgrootte kunnen wij voor al uw polissen – zowel professioneel als privé – een zeer mooie prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Door u ook te ontzorgen van elke administratie, houdt u meer tijd over voor wat echt telt: uw zaak en uw gezin.

Ga dus gerust voluit, wij doen de rest.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw zelfstandige activiteit?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.