#werkenbijcallant Geert Dockx

1 februari 2024 | Algemeen

Elke maand plaatsen we een medewerker in de kijker en geven we graag inzicht in de boeiende en gevarieerde job van verzekeringsmakelaar. “Wij gaan met passie voor onze job voluit voor uw gemoedsrust!”

  • Naam: Geert Dockx
  • Functie: Teamleader Claims
  • Kantoor: Callant Antwerpen
  • Leeftijd: 46 jaar
  • Woonplaats: Wilrijk

Wat omvat jouw functie?

Als Teamleader heb ik de leiding over 7 gemotiveerde collega’s en help ik hen samen met het management te faciliteren om onze klanten een maximale service te kunnen geven in het beheer van hun schadedossier(s). Naast aansturing beheert de Teamleader bij Callant zelf ook zijn eigen dossiers.

Geert met de collega’s van team schade Antwerpen en Miss Belgium 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie van Callant in de feestzaal van het voetbalstadion van KVO.

Hoe kijk je tot nu al terug op jouw carrièrepad bij Callant?

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging en een werkplek waar ik mij verder kon ontplooien in een gemoedelijke sfeer ben ik 3 jaar geleden van een DVV-kantoor overgestapt naar het familiale team van Callant.

Al van bij de eerste sollicitatiegesprekken was het voor mij duidelijk dat ik aan het juiste adres was. In mijn 3 jaar bij Callant heb ik na 2 jaar het geluk gehad al vrij snel te kunnen doorgroeien van Claims Advisor naar de functie Teamleader Claims. Een opportuniteit die onverwacht mijn pad kruiste en die ik met beide handen heb gegrepen.

Peter Callant gaf mij de kans om klanten te begeleiden tijdens leuke golfwedstrijden op de mooiste golfterreinen van België.

Geert Dockx, Teamleader Claims bij Callant Verzekeringen Antwerpen nv

Wat zijn jouw hobby’s?

In mijn vrije tijd vind je mij geregeld op de green van een golfterrein. Een hobby die ik toevallig gemeen heb met onze CEO, Peter Callant. Als sponsor van de golfsport kreeg ik van Peter het vertrouwen en de mogelijkheid om al eens samen met klanten en collega’s deel te nemen aan leuke golftornooien op fantastische en exclusieve golfclubs in België.

Geert samen met 3 klanten tijdens de Members Only Golf Tour 2022 in Bercuit-Grez-Doiceau

Hoe ga je als Teamleader om met een team dat 2 dagen per week mag thuiswerken?

Sinds de COVID pandemie is thuiswerk ingeburgerd bij alle collega’s met de mogelijkheid om 2 dagen per week van thuis te werken. Zelf kies ik er bewust voor om dagelijks naar kantoor te komen. Een keuze die mij toelaat om als Teamleader iedereen te kunnen zien.

Persoonlijk contact blijft voor mij cruciaal om te weten hoe mijn team ervoor staat. Zo probeer ik te zorgen voor de juiste ondersteuning zodat mijn collega’s hun werk op een goede manier kunnen uitvoeren met aandacht voor een goede work-life balance. Geluk op het werk is één van de bedrijfswaarden waar ik graag extra aandacht aan besteed.

Maak kennis met Callant Antwerpen

Tijdens een kwartaallunch met de collega’s in Antwerpen kwam Geert samen met enkele collega’s aan het woord over werken bij Callant. Overtuigd?

#werkenbijcallant?

Wil je net als Geert deel uitmaken van een familiaal team en werken voor een werkgever die kansen biedt?

Ontdek onze vacatures