Callant #sportiefstemakelaar

6 april 2022 | Algemeen

Op deze internationale sportdag benadrukken we wat al te graag ons sportief DNA. Lees hier waarom we onszelf de #sportiefstemakelaar noemen!

Callant staat al jaren bekend als de #sportiefstemakelaar en dat is niet gelogen. Al vele jaren zijn we de belangrijkste makelaar van het land voor sportclubs en sportfederaties. Door verschillende sport te ondersteunen, blijven we in contact met onze klanten. Ook onze medewerkers moedigen we aan om te sporten. Sportactiviteiten in de werksfeer dragen bij tot een leuke werksfeer en energie om elke dag voluit te gaan.

Sportverzekeringen

Met een sportverzekering via Callant kunnen leden van Belgische sportfederaties voluit gaan tijdens het beoefenen van hun sport! In samenwerking met de maatschappij dekt Callant de risico’s af van elke mogelijke Belgische sportfederatie en hun aangesloten clubs en/of leden. Elke Belgische sportfederatie kan bij ons terecht voor een verzekeringsoplossing op maat. Sportfederaties als Triatlon Vlaanderen, Judo Vlaanderen, Wandelsport Vlaanderen en Danssport Vlaanderen vonden al de weg naar de #sportiefstemakelaar. Meer info? Bezoek onze pagina over Sportverzekeringen of vraag een gesprek met onze specialist in sportverzekeringen.

Sportsponsoring

Callant is een schoolvoorbeeld van sportsponsoring 3.0. Met de sponsoring van verschillende ploegen, evenementen en federaties wil Callant:

  • Converseren over sport en sport faciliteren in de bedrijfscultuur
  • Belevenissen aanbieden aan klanten en medewerkers
  • Terugverdieneffect genereren door het verzekeren van de gesponsorde en hun sponsors

Onderaan dit blogbericht geven we een overzicht van al onze sportieve partners.

Sport op het werk

We houden onze teams graag kerngezond. Daarom stimuleren we elke medewerker om te sporten. Als medewerker van Callant heb je de vrije keuze om op bepaalde dagen in de week tijdens de middagpauze een uur te sporten onder begeleiding van een personal coach. Met gerichte oefeningen en onder persoonlijke begeleiding wordt gewerkt aan rompstabilisatie. Daarnaast worden zowel in Oostkamp als in Antwerpen een fitnessruimte ter beschikking gesteld waar vóór of na de werkdag nog kan gesport worden met collega’s.

Partners

Avanti Brugge
BC Kangoeroes Mechelen
Cercle Brugge KSV
Judo Vlaanderen
KFC Mandel United
KV Oostende
Members Only
Sport Vlaanderen-Baloise
Triatlon Vlaanderen
VDK Volley Dames Gent
Wandelsport Vlaanderen
Zesdaagse Vlaanderen-Gent