Verzekeringen voor de transportsector

Met Callant Transport geniet uw transportonderneming van de meest complete verzekeringsoplossing op de markt. Kies met deskundig advies uit de beste dekkingen op maat.

Vraag een gesprek

Al uw transportverzekeringen in één voordelige polis

Omdat we met beide voeten in uw sector staan, weten we wat u als transporteur van uw verzekeringen verwacht: gemoedsrust. Ook voor uw onderneming maken we het verschil met een breed gamma aan dekkingen op maat van uw specifieke activiteiten.

Welke verzekeringen?

  • BA voertuig
  • Rechtsbijstand
  • Cascoverzekering
  • Transportverzekering goederen
  • BA onderneming
  • Arbeidsongevallen

… en dat allemaal binnen één voordelige totaalpolis.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam

Tom Thompson, Specialist Syndici

Tevreden klanten

De all-in-one verzekering voor uw transportbedrijf

Callant Transport is er voor elke Belgische transportonderneming. Of uw KMO nu 1 of 100 bedrijfsvoertuigen telt, wij bieden u een oplossing die perfect past bij uw noden en risico’s. Daarvoor werken we nauw samen met verschillende maatschappijen. Door onze slagkracht en onafhankelijke positie, slagen we er in om telkens de best mogelijke voorwaarden en premies te onderhandelen.

Voordelig verzekerd, schade altijd correct geregeld

Als kind aan huis bij ondernemend Vlaanderen weet u dat uw risico’s altijd op een correcte manier verzekerd zijn. Schades handelen we snel en efficiënt af. Tegelijk ondersteunen we u met advies om schadegevallen te voorkomen en uw premie laag te houden.

De all-in-one polis voor de transportsector

Ga optimaal verzekerd de weg op met een transportverzekering van Callant.

Uit welke dekkingen kunt u kiezen?

Uw voertuigen zijn vaak het kostbaarste bezit van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat ze goed en voordelig beschermd zijn binnen een gespecialiseerde polis die zelfs ADR-transport dekt. Bovendien geniet u van een verhoogde dekking voor stoffelijke schade door brand of ontploffing.

Groot verschil met uw huidige polis?

U merkt het meteen: bij Callant staat onze Transportpolis voor een full-option voor de prijs van een basisversie. Contacteer vrijblijvend één van onze specialisten voor een gratis analyse van uw huidige verzekeringspakket.

Vraag een gesprek

Daarom kiest u voor Callant Transport

Onze all-in-one transportverzekering Callant Transport staat synoniem voor gemoedsrust. Met een 360° aanpak bent u zeker dat uw risico’s als transporteur perfect zijn afgedekt. De opvolging en administratie van schadegevallen nemen we volledig op ons. Ga dus voluit, wij doen de rest.

Met Callant Transport geniet u van een complete dekking in één verzekeringsoplossing. Van BA voertuig tot CMR-polis of rechtsbijstand.

De transportpolis die als gegoten zit

Eén adres voor al uw polissen
Ruime dekkingen op maat
Vraag een gesprek

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.