Gebouwen

Uw bedrijfsgebouwen, uw zekerheid.

U hebt uw zaak sinds jaren opgebouwd of u bent belast met de dagelijkse leiding van een bedrijf waarin u uw hart en ziel steekt?

Dan weet u als geen ander dat een onroerend goed, zowel de privé woning als het op maat gebouwde bedrijvencomplex, een belangrijk onderdeel vormt van uw patrimonium. Veelal is het verwerven ervan een oefening die heel wat tijd in beslag neemt en die financieel lang doorweegt in uw jaarlijks budget.

Het is dan ook evident dat er veel professionele zorg wordt besteed aan het verzekeren ervan, zodat u wordt behoed voor de financiële catastrofes die kunnen veroorzaakt worden door allerlei factoren waarop wij geen of weinig vat hebben: brand, storm, kortsluiting, instorting, …

Het is belangrijk dat u kunt terugvallen op gespecialiseerde assistentie om de juiste waarde te bepalen en te verzekeren, om over goed preventieadvies te kunnen beschikken en om een juiste keuze te kunnen maken in de wijze waarop u de risico’s zal verzekeren.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap