Personeel

Uw personeel, uw beste garantie op succes

Als bedrijfsleider hebt u zich omringd met bekwame medewerkers. Als werkgever bent u verplicht om een polis arbeidsongevallen te voorzien. Maar hoe kan u hun motivatie en engagement nog verhogen? Hoe verlaagt u hun ziekteverzuim? Hoe kunt u hen voor lange tijd aan uw bedrijf binden? Met een goede werksfeer en mooie carrièremogelijkheden natuurlijk.

Maar ook met een aantrekkelijke verloning. Wat dat laatste betreft, opent het Garantie Plan van Callant Verzekeringen zeer interessante perspectieven – voor uw medewerkers en voor uw bedrijf. Het Garantie Plan vormt immers een geïntegreerd pakket dat maximaal gebruik maakt van alle wettelijke en fiscale mogelijkheden. Een pakket waarmee u vlot het evenwicht vindt tussen een eerlijk loon en een maximaal netto voordeel voor uw medewerkers. En waarin u moeiteloos uw bonusplan voor het behalen van targets of voor schadevrij rijden integreert. Terwijl er voor uw bedrijf een verrassend laag kostenplaatje aan vasthangt. Van een win-win situatie gesproken…

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

X
De Callant dienstverlening blijft gehandhaafd tijdens het COVID-19 coronavirus. Blijf hier op de hoogte van onze service updates.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap