Garages & merkdealers

Op maat van uw sector
Scherpe premies
Flexibele dekkingen
Persoonlijke aanpak
Maak een afspraak

Het verzekeringspakket voor garages en merkdealers

Als het gaat om uw verzekeringen, hebt u als garagehouder of merkdealer nood aan een gepersonaliseerde dienstverlening. Op basis van 25 jaar specialisatie, bieden wij aan elke garagist, auto- of motorhandelaar en merkdealer een complete en kwalitatieve verzekeringsoplossing op maat. U geniet van zeer flexibele dekkingen tegen de beste prijs op de markt.

Dit verzekeringspakket is er voor:

  • Merkdealers
  • Onafhankelijke garages
  • Carrosseriebedrijven
  • Autohandelaars
  • Tweedehandsgarages

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh

Erik Erikson

Tevreden klanten

Een verzekeringspakket dat aan alles gedacht heeft

Ons pakket ‘Garages en merkdealers’ bestaat uit liefst vijf onderdelen:

  • Onderneming
  • Gebouwen en materieel
  • Voertuigen
  • Personeel
  • Garantieverzekering

Uw onderneming

Bescherming voor uw gebouw en materieel

Bescherming voor voertuigen

Uw personeel

Niet uw gebouw of uw voertuigen, maar wel uw mensen zijn de echte drijvende kracht achter uw onderneming. Met een dekking arbeidsongevallen bent u al wettelijk in orde. Daarbovenop kunt u uw waarborg personeel aanvullen met enkele extra dekkingen, ook voor u als zaakvoerder.

Arbeidsongevallenverzekering

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten voor uw werknemers. Deze verzekering vergoedt de schade die uw medewerkers oplopen wanneer ze tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt worden als gevolg van een arbeidsongeval, of bij een ongeval op weg naar of van het werk. Bij overlijden hebben de nabestaanden recht op een rente.

Mogelijke uitbreidingen

Garantieverzekering

Met een garantieverzekering voor tweedehandsvoertuigen kunt u een één- of meerjarige garantie aanbieden bij de verkoop van een voertuig. U bent de verzekeringnemer en sluit zelf een polis af via het online platform van de verzekeraar. De polis omvat een luik garantie (onderdelen en werkuren) en een luik technische bijstand (in geval van panne, inclusief vervangwagen).

Zijn uw polissen aan aan revisie toe?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende check-up van uw verzekeringen.

Daarom kiest u voor Callant

Als garagehouder hebt u nood aan meer flexibiliteit. Wij komen u tegemoet met zeer ruime dekkingen die u zekerheid bieden in elke situatie. Bovendien profiteert u van uitstekende voorwaarden en prijzen die nergens anders te vinden zijn. Ga dus voluit als garage of merkdealer. Wij doen de rest.

We spelen zeer kort op de bal. Bij elk incident bewegen wij hemel en aarde om uw betaling zo snel en zo vlot mogelijk geregeld te krijgen.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.