Verzekeringen voor de toeristische sector

Met een waaier aan verzekeringen voor de toeristische sector, bieden we aan aan elke touroperator of reisagent de juiste oplossing op maat. Van beroepsaansprakelijkheid en arbeidsongevallen tot reisverzekeringen.

Maak een afspraak

Knowhow in verzekeringen voor de reissector

Door enkele wetswijzigingen zijn uw verantwoordelijkheden als reisorganisator de laatste jaren alleen maar toegenomen. Ook corona maakte de sector alleen maar complexer op het vlak van uitbatingsrisico’s, bijstand en annulaties. Gespecialiseerde expertise is dan een must. Met jaren ervaring in verzekeringen voor de reissector, bieden wij u die verfijnde knowhow.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh

Peter Petersen, Specialist Syndici

Verzeker uw aansprakelijkheden als reisagent

Als reisorganisatie moet u niet alleen uw onderneming goed verzekeren, maar ook uw werknemers en aangestelden. Bovendien bent u als touroperator ook aansprakelijk voor claims als gevolg van een contract met een leverancier, bijvoorbeeld een taxi, busfirma of hotelketen. Met een 360° aanpak zorgen we ervoor dat uw aansprakelijkheden als reisagent perfect zijn afgedekt.

Kies voor totale ontzorging bij schadegevallen

Geen perfect georganiseerde reis zonder een doordacht verzekeringspakket. Een betrouwbare reis- of annulatieverzekering zoeken voor uw reizigers, de afhandeling van schades, … het zijn zaken waarvoor u als reisorganisator liever een beroep doet op een partner die u van a tot z ontzorgt. Wij maken het simpel: u regelt een onvergetelijke reis voor uw klanten, wij doen de rest.

Een waaier aan verzekeringen voor de reissector

Met de ruime aansprakelijkheidsverzekering op maat van reisagenten, touroperators en andere actoren in de toeristische sector, bieden wij ook uw onderneming zekerheid en gemoedsrust. Tegelijk ontzorgen we uw klanten met een feilloze service zoals u dat verwacht van een ervaren makelaar.

Een BA onderneming dekt uw bedrijfsaansprakelijkheid voor materiële of lichamelijke schade aan derden, veroorzaakt door uzelf, aangestelden, terreinen of materieel tijdens de uitoefening van uw activiteiten. Bijvoorbeeld: een bezoeker in uw kantoor struikelt over een kabel en loopt een hersenschudding op.

Beleef nog eens een zorgeloos reisseizoen

Verzeker uw aansprakelijkheid als reisagent. Laat de schadegevallen aan ons over.

Daarom kiest u voor Callant

In een snel veranderende markt met hoge financiële risico’s hebt u als reisorganisator nood aan gespecialiseerde kennis. Wij houden voor u de vinger aan de pols en dekken uw risico’s af met de juiste polissen. Bij schade ontzorgen we u en uw klanten van a tot z. Ga dus voluit: wij doen de rest.

Met jaren expertise in de reissector en een een verfijnde specialisatie in bijstands- en annulatieverzekeringen, bieden we u het beste advies op maat.

Uw risico’s als reisagent optimaal verzekerd

Ruime dekkingen op maat
Aantrekkelijke premies
Vlotte schadeafhandeling
Contacteer ons

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.