Transport

Uw partner op de weg: Callant Transport

U weet het ondertussen: Callant Verzekeringen is van veel markten thuis. Ook van de uwe. Daarom zoeken we voor u altijd gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen. Maatschappijen die na grondig onderzoek uit de bus kwamen als de beste in hun sector. Voor u en de transportsector is dat Vivium. Een verzekeraar met een stevige reputatie, die deel uitmaakt van de solide groep P&V. In uw vakgebied is er geen andere verzekeraar die dezelfde knowhow en ervaring kan voorleggen. Ze zijn dan ook niet voor niks de onbetwiste marktleider in cascoverzekeringen.

Enkele extra voordelen van Callant Transport

Uw voordelen:

  • de volledigste dekking voor transportbedrijven
  • polis op maat van uw bedrijf, in functie van uw specifieke activiteiten
  • ontwikkeld door de Belgische marktleider in transportverzekeringen
  • zeer concurrentiële tarieven
  • professionele en accurate schaderegeling in binnen en buitenland u aangeboden door de belangrijkste transportverzekeraar van West-Vlaanderen

Hoe zeker bent u van uw zaak?

U zoekt ongetwijfeld een betrouwbare partner voor uw core business. Dan zit u goed bij Callant Verzekeringen, de leidende verzekeringsmakelaar van uw regio. Velen onder u weten het: we zijn kind aan huis bij ondernemend West-Vlaanderen en de onbetwiste nummer 1 als het over transportverzekeringen gaat. U begrijpt dus dat wij weten wat een transporteur zoals u van zijn verzekering verwacht. Reden genoeg om er uw huidige polis even naast te leggen.

Dekt uw BA VOERTUIG ook ADR-transporten? En voorziet uw polis een verhoogde dekking voor stoffelijke schade door brand of ontploffing? De polis van Callant verzekeringen wél.

Is uw verzekering RECHTSBIJSTAND afgesloten bij een gespecialiseerde verzekeraar

Biedt uw verdediging voldoende waarborgen op maat van uw bedrijf?

Met de polis van Callant Verzekeringen weet u dat zeker.

Vermeldt uw CASCOVERZEKERING expliciet dat ook schade door lading, zware fout van de chauffeur, constructiefouten van het voertuig en depannage gedekt zijn? De Callant Verzekeringen Transportpolis doet dat. Zwart op wit.

Hoe ver gaat uw TRANSPORTVERZEKERING GOEDEREN? Omvat ze alle soorten goederen? Dekt ze ook diefstal van aan- en losgekoppelde getrokken voertuigen? Opruimings- en vernietigingskosten? Risico’s gerelateerd aan goederenbehandeling in uw eigen magazijn? Bij de Transportpolis van Callant Verzekeringen luidt het antwoord telkens ja.

Hoe volledig is uw BA ONDERNEMING? Dekt hij ook uw uitbatingsrisico’s? Uw aansprakelijkheid na levering? Voor toevertrouwde goederen? En zijn uw verzekerde kapitalen ook op het tweede gezicht hoog genoeg? Callant Verzekeringen verliest geen enkel detail uit het oog.

Bent u goed ingedekt tegen ARBEIDSONGEVALLEN? Biedt uw polis meer dan wat de wet voorschrijft?

En kunnen uzelf en uw medewerkers er 24 uur per dag op rekenen, tijdens het werk én privé?

Met een polis van Callant Verzekeringen slaapt u op beide oren.

Kan u rekenen op een onberispelijke ONDERSTEUNING? Is uw verzekeraar 24 uur per dag bereikbaar

Hebt u één aanspraakpunt voor al uw polissen? Zijn uw gesprekspartners ervaren mensen, met een speciale opleiding in bedrijfsverzekeringen?

Bij Callant Verzekeringen is dat allemaal vanzelfsprekend.

Hanteert uw huidige verzekeraar concurrentiële TARIEVEN?

Laat uw makelaar u meegenieten van kortingen die hij bij de maatschappijen krijgt?

Is in de kost van uw polis echt alles inbegrepen?

Callant Verzekeringen staat sterk genoeg om bij de verzekeringsmaatschappijen de beste condities te bedingen tegen de scherpste prijs.

U zult begrijpen dat de Transportpolis van Callant Verzekeringen staat voor een ‘full option’ voor de prijs van een basisversie. Contacteer onze specialisten voor vrijblijvende info of stuur een mail naar Callant Transport.

Ontdek er meer over in de rubrieken Goederen: CMR en Goederen: cargo.

Offerte

Offerte?

Doe een aanvraag

img_vragen

Vragen?

Mail ons

img_documenten

Bibliotheek

Downloaden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap