Callant Cargo

Als expediteur weet u dat er veel mis kan gaan onderweg van A naar B. Via Callant Cargo zijn uw goederen optimaal verzekerd tegen schade, met een voordelige abonnementspolis die wereldwijd schaderisico’s dekt.

Vraag een gesprek

Waarom kiezen voor Callant Cargo?

Een CMR-verzekering dekt de contractuele aansprakelijkheid van uw wegvervoerder in geval van verlies of beschadiging van uw goederen. Ook schade door vertraagde aflevering is gedekt. Bij schade of verlies is de aansprakelijkheid van de wegvervoerder echter begrensd tot ongeveer 10 euro per kg en tot de vrachtprijs in geval van vertraging.

Dat beperkte bedrag is meestal niet voldoende om de reële schade te dekken. Precies daarvoor is er Callant Cargo. Onze cargoverzekering laat u als expediteur toe om uw goederen voor de volle waarde te verzekeren, binnen een voordelige abonnementspolis goederenvervoer. U geniet van een wereldwijde dekking alle risico’s met elk mogelijk transportmiddel.

Callant Verzekeringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed diam nonummy nibh

Erik Erikson

Wat dekt onze polis Callant Cargo?

Een cargoverzekering of goederenverzekering dekt schade, verlies en diefstal van general cargo tijdens een transport van A naar B. Van gewone consumptiegoederen, tot gekoelde of diepgevroren producten, installatiegoederen, elektronische toestellen, machines, … Elk bedrijf kan deze verzekering afsluiten.

Deze voordelige abonnementspolis goederenvervoer is een raamcontract. Al uw transporten worden gedekt door een overkoepelende polis op basis van omzetcijfer. U betaalt enkel voor effectief uitgevoerde transporten. Ook kiest u zelf welke goederen verzekerd worden, voor hoe lang en welke vrijstelling er wordt voorzien.

Wat is gedekt?

 • Schade, diefstal en verlies
 • General Average
 • Menselijke fouten
 • Ontheffingen bij overmacht
 • Expertisekosten
 • Opruimkosten
 • Insolvabiliteit
Meer over onze cargoverzekering

Cargo Online

Om u als expediteur het leven makkelijk te maken, ontwikkelden we een handige digitale tool. Via Cargo Online verzekert u elk transport in één klik via een gebruiksvriendelijk digitaal platform. Via deze tool kunt u ook eenvoudig verzekeringscertificaten aanvragen en afdrukken, offertes opvragen of tarieven raadplegen. Al uw transporten zijn verzekerd binnen uw raampolis goederenvervoer. U betaalt slechts per effectief uitgevoerd transport.

Ga naar Cargo Online

Charterers’ Liability

Huurt u scheepsruimte van een derde om een lading te vervoeren? Of chartert u een volledig schip? Dan loopt u dezelfde aansprakelijkheidsrisico’s als de eigenaar, soms zelfs nog grotere risico’s. De gevolgen van schade kunnen groot zijn. Met een verzekering Charterers’ Liability bent u zeker dat uw (contractuele) aansprakelijkheid als bevrachter optimaal is afgedekt.

Een polis Charterers’ Liability verzekert onder meer aansprakelijkheid voor:

 • Ladingschade
 • Schade aan het schip
 • BA schade waaronder letselschade

Wat zijn aanvullende waarborgen?

 • Freight, Demurrage & Defence (rechtsbijstand)
 • Bunkerverzekering
 • Vrachtverzekering
 • Stakingsverzekering
Meer over Charterers’ Liability

Daarom kiest u voor Callant Cargo

Met 30 jaar ervaring als transportverzekeraar en een aanpak in 360°, bieden wij u een kwalitatieve totaaloplossing voor al uw transportverzekeringen.

Goederentransport met een gerust gemoed

Is de huidige cargoverzekering aan vervanging toe? Wij nemen uw polissen onder de loep en brengen mogelijke optimalisaties in kaart.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.