Oplossingen voor medici

Met aantrekkelijke premies, ruime dekkingen en een 360° aanpak bieden wij een unieke verzekeringsoplossing op maat voor elke medische professional. Van huisarts en geneesheer-specialist tot tandarts of kinesist.

Vraag een gesprek

Oplossingen op maat voor medische professionals

De beste prestaties als arts levert u met een gerust gemoed. Dankzij Callant geniet u als medisch professional van een totaaloplossing die al uw professionele risico’s verzekert en tegelijk financiële rust geeft aan u en uw gezin. Met een 360° aanpak bent u volledig gedekt tegen alles wat verkeerd kan gaan. Tegelijk helpen we u om een mooi aanvullend pensioen op te bouwen.

Helder en to-the-point advies vanaf dag één, een hele carrière lang

Als beginnend arts is het niet altijd eenvoudig om uw risico’s correct in te schatten. Een team van specialisten staat voor u klaar om u als afgestudeerde arts zo goed mogelijk te begeleiden. Meer bepaald met advies over aansprakelijkheid, inkomensbescherming, pensioenopbouw en financiële administratie. Zo helpen we u de basis te leggen voor een fantastische start van uw carrière. Uw toekomst is onze zorg.

Meer over Callant Medical

Daarom kiest u als medicus voor Callant

Een team gespecialiseerd in de medische sector levert u sterk verzekeringstechnisch en financieel advies op maat. Zowel tijdens als na uw carrière.

Zijn uw verzekeringen nog up-to-date?

Zijn uw polissen aan herziening toe? Samen lichten we uw verzekeringsportefeuille door en brengen we mogelijke optimalisaties in kaart.

Vraag een gesprek

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van belangrijk verzekeringsnieuws? Registreer uw e-mailadres en ontvang uitnodigingen voor onze seminaries.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.