Wat er ook gebeurt, u blijft fietsen!

Nog even aftellen en het fietsseizoen gaat van start! Met Velofollies voor de deur, staat niets de fietser nog in de weg om zich alvast goed voor te bereiden op een prachtig fietsseizoen. Fietsomnium helpt u daar graag bij en legt u graag uit wat onze fietsverzekering voor u kan betekenen. Bereken online in enkele minuten uw offerte.

Wat betekent onze fietsverzekering voor u?

Met de fietsverzekering van Callant kiest U zelf één van onze twee formules die het best bij u past. U kunt zich verzekeren voor:

  • Diefstal & bijstand
  • Diefstal, beschadiging & bijstand 

Om u een excellente service te garanderen werkt Callant Verzekeringen uitsluitend met uiterst professionele fietshandelaars. Deze specialist bekijkt bij beschadiging of diefstal hoe hoog het kostenplaatje ligt. En zo nodig bezorgt hij u een gelijkaardige fiets als uw ouwe trouwe exemplaar.

Een fietsverzekering voor iedereen

Met Fietsomnium presenteren we een fietsverzekering voor iedereen! Het is steeds meer aan te raden om verzekerd op de fiets te genieten van uw training, tourrit of fietstocht. Uw fiets is immers meer dan een vervoermiddel! Hij is uw hobby, uw passie, uw leven. Ongeacht hoezeer u ook uw stalen ros koestert en hoe zorgzaam u ook bent, er kan altijd iets gebeuren.

Callant Verzekeringen biedt u als pionier van de fietsverzekering de oplossing met een unieke Fietsomnium. Of u nu thuis bent of op verplaatsing. Of u nu toert doorheen het landschap of aan het fietsen bent langs het kanaal. Dankzij de Fietsomnium fietst u in alle gemoedsrust. Geen ingewikkeld papierwerk en een concurrentiële premie vormen de sleutels voor het massaal succes.

Wenst u meer te weten te komen of online uw offerte te berekenen? Surf dan naar www.fietsomnium.be 

Terug naar overzicht

Share via
Copy link
Powered by Social Snap